Passa al contingut principal

II Concurs de Fotografia de la UV

L'AEC lamenta comunicar els estudiants i la resta de persones interessades que el II Concurs de Fotografia de la UV ha sigut declarat desert, degut a la manca de participants en l'edició d'enguany.

Prenem nota dels nostres errors i anunciem que el concurs tornarà l'any vinent amb noves idees i, esperem, un major nombre de participants!

Gràcies.


Hola a tots i a totes!

Continuem la presentació dels nostres projectes per als següents mesos.

Ara és el torn del II Concurs de Fotografia de la UV. Com recordareu molts de vosaltres, l'any passat ja n'organitzarem la primera edició.



Enguany, hem decidit mantenir els dos temes que proposàrem l'any passat: Integració de la immigració i Missatges urbans. Cada participant podrà lliurar, fins a les 24:00 del dia 21 d'abril de 2009, una foto (o una sèrie de tres, relacionades entre si) per tema.

Sobre els premis, n'hi haurà dos guanyadors per categoria. El primer premi de cada categoria rebrà un import de 200€ i el segon, de 100€. El lliurament d'aquests serà el dia 7 de maig, mentre que les fotos entregades seran exposades de l'11 al 15 de maig a la nostra facultat.

Si voleu participar al concurs, podeu consultar les bases completes ací i enviar les vostres fotografies a l'adreça concursfotografiauv@gmail.com .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ [15/1/08]

Demà l'AEC organitza la Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ, una assemblea oberta a la participació de cada un dels estudiants de l'àrea, i resolta a, mitjançant el debat, decidir quins son els punts de treball més urgents i necessaris per la millora de les nostres condicions d'estudi. Ací teniu el cartell i la quartilla que repartirem, vos ho podeu descarregar. ACUDIU!