Passa al contingut principal

I Concurs Fotogràfic de la Universitat de València


L'Associació d'Estudiants Comunicació (AEC) i Xaloc Joves convoquen amb la col·laboració de l’ADR de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i la FSP-UGT el I Concurs Fotogràfic de la Universitat de València.

Participants

Podran participar tots els estudiants de la Universitat de València majors de 18 anys i tota persona entre 18-30 anys. La participació en el concurs suposa la total acceptació d'aquestes bases.

Tema

Les fotografies presentades al concurs han de fer referència als següents temes: “integració de la immigració” i “missatges urbans”. Es permetrà la participació d'un mateix autor en les dues modalitats que es plantegen. Les associacions organitzadores del concurs es guarden el dret d'acceptació de les obres segons s'adeqüin o no a la temàtica del concurs i l’exposició i difusió de les mateixes en les edicions posteriors.

Enviament de les obres

Els participants hauran d'enviar les fotografies a l’adreça: concursfotografiauv@gmail.com

Cada participant podrà enviar com a màxim una fotografia de cada tema proposat, o bé una sèrie de fins a 3 fotografies de cada tema relacionades entre si de manera evident.

Les fotografies hauran d'estar acompanyades per un document PDF adjunt en el que s’incloguin les següents dades:

- Nom i cognoms

- Carrera que cursen

- Adreça

- Nombre telefònic de contacte

- DNI

- Títol i breu descripció de la fotografia

- Model de càmera utilitzada

- Categoria a la que se concursa: Integració- Immigració, Missatges Urbans o dues.

Les obres deuran estar en un arxiu JPG i la seua grandària màxima ha de ser de 4700X3500 píxels. S'acceptaran obres amb retoc fotogràfic sempre que no es tracte de fotomuntatges. A més, és condició indispensable que cap d'elles haja estat premiada en altres concursos.

Terminis d'enviament

El termini de recepció de les fotografies serà des del dia de publicació d'aquestes bases fins a les 24:00 hores del 4 d'abril de 2008.

Jurat

Els membres del jurat seran nomenats per les associacions organitzadores. El jurat estarà format per professionals destacats en les temàtiques del concurs. El veredicte de les deu fotografies finalistes es coneixerà el dia 14 d'abril i el dels guanyadors el dia 18 d’abril.

Premis

S’atorgaran dos premis a dos fotografies o sèries fotogràfiques de cada temàtica.

El primer premi serà de 200 euros i el segon de 100 euros, una meitat en efectiu i un altra en concepte de material fotogràfic.

Els premis podran declarar-se deserts si la qualitat de les fotografies no apleguen a un mínim.

El veredicte del jurat és inapel·lable. Els participants es responsabilitzen del compliment de les disposicions legals vigents en matèria de propietat intel·lectual i del dret a la pròpia imatge, declarant responsablement que la difusió o reproducció de l'obra en el marc de la promoció i informació del present concurs no lesionarà o perjudicarà dret algun del concursant ni de tercers.

Exposició

Les obres finalistes estaran exposades en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació del 14 al 18 d'Abril de 2008.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació