Passa al contingut principal

Davant la (no) decisió de la Junta Electoral

Hola!

Com ja sabreu a través de les xarxes socials, la Junta Electoral del a UV va desestimar divendres sense comunicar-nos-ho (encara no s'han posat en contacte amb nosaltres) la impugnació de les eleccions del passat 25 de novembre. Tant la desaparició de les nostres paperetes com el fet que la Junta Electoral ignore la nostra petició, recolzada per BEA, SEPC i Acontracorrent, ens sembla un fet profundament greu i antidemocràtic.

No disposem de cap altra eina per demanar que es repetisquen les eleccions, però sabem que aquests fets i la reacció per part de la universitat seran (i són ja) una nova taca sobre la imatge d'una Universitat que, en molts casos, s'allunya del seu objectiu primordial, el de retre un servei públic a la societat.

Gràcies pel vostre recolzament, en qualsevol cas, i ens veiem en les pròximes activitats que organitzem!
Associació d'Estudiants de Comunicació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Inaugurem el curs!

Recomencem! Coneixedors dels problemes que any rere any trobem els estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, i que es mantenen als nous títols de Grau, l'AEC vol convidar tots els estudiants de les nostres carreres a col·laborar amb nosaltres per fer pressió davant els horaris ofegadors, la impossibilitat de triar la llengua de la nostra docència o l'obligatorietat d'assistència a les classes. Com? L'AEC porta en actiu tres anys, durant els quals hem aconseguit certs avanços, com ara el lloguer de les càmeres o la sala d'estudiants al TAU. A banda de la tasca reivindicativa, hem organitzat dos seminaris de formació per a comunicadors, junt amb presentacions de llibres o altres conferències d'interès per als estudiants. En estos moments, però, ens trobem davant una situació difícil, en què diversos membres del nostre col·lectiu han finalitzat els seus estudis o es troben a l'estranger, el que ens impossibilita en bona mesura continuar duent a