Passa al contingut principal

Resultats de les eleccions (provisionals)

Junta de facultat:

A falta de la proclamació oficial dels resultats, el BEA hauria guanyat les eleccions amb 4 representants, per 3 de l'AEC i 3 del SEPC. Els altres dos representants per a la Junta s'hauran de repartir quan la Junta Electoral de la nostra facultat decidisca si sanciona a València Universitària per haver presentat a les llistes al menys a una persona sense la seua autorització.

Claustre:

Els resultats provisionals oficials són estos.

Com ja vam fer públic al llarg de la jornada d'ahir, els testimonis i l'acta de la mesa electoral evidencien que, al menys des de les 11h i fins les 12.30h, les paperetes de la nostra candidatura per a les eleccions a Claustre no estaven a la taula on s'havien d'agafar per votar.

Al respecte, hi ha diverses evidències:

- L'AEC va obtenir ahir entre 30 i 40 vots menys a Claustre que a Junta, quan en altres comicis este número ha estat equilibrat.

- Fou una estudiant qui se'n adonà, al voltant de les 12.30h i quan anà a votar, que faltaven les nostres paperetes i ens avisà per tal que en tinguérem constància. Segons la mesa electoral, les paperetes es van posar a les 10h del matí. Per tant, algú les hauria llevades, com a molt tard, a les 11h, tenint en compte els testimonis d'estudiants que van anar a votar a eixa hora i que testifiquen que les nostres paperetes ja no hi eren.

- A l'hora del recompte, ocorregué el següent: durant tot el recompte, els vots per a BEA, AEC i SEPC augmentaven de manera paral·lela, en una mena de triple empat. A partir del moment en que s'arribà a la mitat de la urna i coincidint amb els sufragis dipositats pel matí, el número de vots que anaven a para a l'AEC fou de zero, mentre els de la resta de candidatures continuaven augmentant.

Per tot això, este matí hem demanat oficialment davant la Junta Electoral l'anulació de les eleccions a Claustre a la nostra facultat i l'establiment d'un nou caledari electoral.

En quant tinguem més informació, anirem actualitzant estes dades... gràcies a totes les persones i associacions que ens recolzàreu al llarg del dia d'ahir!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Inaugurem el curs!

Recomencem! Coneixedors dels problemes que any rere any trobem els estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, i que es mantenen als nous títols de Grau, l'AEC vol convidar tots els estudiants de les nostres carreres a col·laborar amb nosaltres per fer pressió davant els horaris ofegadors, la impossibilitat de triar la llengua de la nostra docència o l'obligatorietat d'assistència a les classes. Com? L'AEC porta en actiu tres anys, durant els quals hem aconseguit certs avanços, com ara el lloguer de les càmeres o la sala d'estudiants al TAU. A banda de la tasca reivindicativa, hem organitzat dos seminaris de formació per a comunicadors, junt amb presentacions de llibres o altres conferències d'interès per als estudiants. En estos moments, però, ens trobem davant una situació difícil, en què diversos membres del nostre col·lectiu han finalitzat els seus estudis o es troben a l'estranger, el que ens impossibilita en bona mesura continuar duent a