Passa al contingut principal

Quan vols fer els exàmens?

El proper dimecres 26, es votarà a la Junta de Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (òrgan de la facultat on els estudiants estem representats) si la segona convocatòria d'exàmens s'ha de passar a juliol o si es manté, com s'ha fet fins ara, a setembre.

Des de l'AEC us animem a deixar-nos la vostra opinió, ja que el que voteu serà el que votem nosaltres eixe dia, així que... decidiu!

Sí = volem que es mantinga en setembre

No = volem que la convocatòria de setembre siga en juliol

Potser = Tant m'és

També pugueu votar a l'esdeveniment que hem creat al facebook o al nostre perfil:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000495354134&v=app_2344061033#!/event.php?eid=125304414163244&index=1


Participa!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inaugurem el curs!

Recomencem! Coneixedors dels problemes que any rere any trobem els estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, i que es mantenen als nous títols de Grau, l'AEC vol convidar tots els estudiants de les nostres carreres a col·laborar amb nosaltres per fer pressió davant els horaris ofegadors, la impossibilitat de triar la llengua de la nostra docència o l'obligatorietat d'assistència a les classes. Com? L'AEC porta en actiu tres anys, durant els quals hem aconseguit certs avanços, com ara el lloguer de les càmeres o la sala d'estudiants al TAU. A banda de la tasca reivindicativa, hem organitzat dos seminaris de formació per a comunicadors, junt amb presentacions de llibres o altres conferències d'interès per als estudiants. En estos moments, però, ens trobem davant una situació difícil, en què diversos membres del nostre col·lectiu han finalitzat els seus estudis o es troben a l'estranger, el que ens impossibilita en bona mesura continuar duent a

Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ [15/1/08]

Demà l'AEC organitza la Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ, una assemblea oberta a la participació de cada un dels estudiants de l'àrea, i resolta a, mitjançant el debat, decidir quins son els punts de treball més urgents i necessaris per la millora de les nostres condicions d'estudi. Ací teniu el cartell i la quartilla que repartirem, vos ho podeu descarregar. ACUDIU!

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!