Passa al contingut principal

Xerrada sobre la dona lesbiana als mitjans de comunicació

La imatge de la dona als mitjans de comunicació hui en dia encara es tractada de forma parcial i estereotipada, de moltes maneres i a molts nivells, des de la premsa convencional fins al cinema passant, per suposat, per la publicitat. Però la realitat de la dona és molt diversa i de complexitat creixent, i des de l’Associació d’Estudiants de Comunicació trobem necessaris l’anàlisi i reflexió sobre aquesta situació des de diverses perspectives.

Per a començar, des de l’AEC us proposem aquesta xerrada que analitzarà la imatge, sempre estereotipada i sovint totalment absent, de la dona lesbiana als mitjans de comunicació. Per a dur-la a terme ens hem posat en contacte amb el col·lectiu Lambda de València, i la coordinadora del Grup de Lesbianes
, Rosa Bernabeu Marí, serà l’encarregada de dur-la a terme.

La xerrada se celebrarà el proper dimarts 27 a les 12h, a la Sala de Juntes César Simón de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (al primer pis).

Us esperem!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inaugurem el curs!

Recomencem! Coneixedors dels problemes que any rere any trobem els estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, i que es mantenen als nous títols de Grau, l'AEC vol convidar tots els estudiants de les nostres carreres a col·laborar amb nosaltres per fer pressió davant els horaris ofegadors, la impossibilitat de triar la llengua de la nostra docència o l'obligatorietat d'assistència a les classes. Com? L'AEC porta en actiu tres anys, durant els quals hem aconseguit certs avanços, com ara el lloguer de les càmeres o la sala d'estudiants al TAU. A banda de la tasca reivindicativa, hem organitzat dos seminaris de formació per a comunicadors, junt amb presentacions de llibres o altres conferències d'interès per als estudiants. En estos moments, però, ens trobem davant una situació difícil, en què diversos membres del nostre col·lectiu han finalitzat els seus estudis o es troben a l'estranger, el que ens impossibilita en bona mesura continuar duent a

Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ [15/1/08]

Demà l'AEC organitza la Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ, una assemblea oberta a la participació de cada un dels estudiants de l'àrea, i resolta a, mitjançant el debat, decidir quins son els punts de treball més urgents i necessaris per la millora de les nostres condicions d'estudi. Ací teniu el cartell i la quartilla que repartirem, vos ho podeu descarregar. ACUDIU!

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!