Passa al contingut principal

Rehabilitació sense destrucció

La plataforma Salvem el Cabanyal i l'Associació de Veïns Cabanyal-Canyamelar han convocat per al proper diumenge 31 de gener una manifestació en defensa de la rehabilitació sense destrucció del barri marítim del Cabanyal, en estat de degradació a causa del desinterès del consistori municipal pel manteniment d'un dels barris més particulars de la ciutat. La marxa començarà a les 12 a l'encreuament del carrer de la Reina amb l'avinguda dels Tarongers. S'hi podrà anar en bici per Tarongers i pel Passeig Marítim, aprofitant que s'espera un dia solejat, en metro (estació La Cadena) o en autobús (línia 19, des del centre).

Davant els fets, coneguts per tothom, ocorreguts en les darreres setmanes, la manifestació serà una important prova per mesurar el recolzament popular per la rehabilitació del barri. Per tant, l'Associació d'Estudiants de Comunicació ha decidit subscriure el manifest que es llegirà al final de la manifestació del proper diumenge i convida tots els estudiants de la UV a assistir-hi.

Per un Cabanyal sencer i viu!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació