Passa al contingut principal

Programa electoral

Ací va el nostre programa electoral per al curs 2009-2010:

L'Associació d'Estudiants de Comunicació (AEC) va nàixer l'any 2007 amb un únic fi: millorar la situació dels estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, tant a nivell acadèmic com col·lectiu. Dos anys després, hem aconseguit el lloguer de les càmeres del Tau, hem organitzat les primeres jornades d'actualitat crítica, hem obert la porta de la Ràdio UVEG als estudiants... però encara queda molt per fer:

- Reivindiquem uns horaris raonables, sense veure'ns obligats a menjar i a desplaçar-nos de la facultat al Tau en menys de dos hores.

- Creiem en la necessitat de desenvolupar els mitjans propis de la UV, de tal manera que els estudiants puguem utilitzar-los com a eines d'aprenentatge periodístic.

- Cal descobrir i establir llaços amb altres cultures. Per això, reivindiquem i creiem en veritables projectes internacionals de formació periodística i acadèmica.

- Els estudiants tenim dret a escollir la llengua d'aprenentatge i a que es respecte la llengua de la nostra tria en les classes.

- Reivindiquem una hemeroteca multimèdia pública, amb recursos a l'abast dels estudiants.

- Demanem més i millors pràctiques, on es treballe colze a colze amb periodistes de qui aprendre i on s'avalue no només la funció econòmica de l'estudiant.

- Necessitem més material. Encara queda molta tecnologia per renovar al Tau i molts aparells sense possibilitat de préstec.

- La formació complementària és bàsica per a esdevindre periodistes multidisciplinars i oberts al futur. Per això, considerem important l'organització de congressos, jornades i cursos que amplien la formació universitària dels futurs comunicadors.

- Demanem una rebaixa dels preus de la cafeteria. De no ser així, exigim un canvi en la gestió d'aquesta, doncs és una de les més cares del campus.

Per tot això...
REIVINDICA'T! T'HO MEREIXES!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Inaugurem el curs!

Recomencem! Coneixedors dels problemes que any rere any trobem els estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, i que es mantenen als nous títols de Grau, l'AEC vol convidar tots els estudiants de les nostres carreres a col·laborar amb nosaltres per fer pressió davant els horaris ofegadors, la impossibilitat de triar la llengua de la nostra docència o l'obligatorietat d'assistència a les classes. Com? L'AEC porta en actiu tres anys, durant els quals hem aconseguit certs avanços, com ara el lloguer de les càmeres o la sala d'estudiants al TAU. A banda de la tasca reivindicativa, hem organitzat dos seminaris de formació per a comunicadors, junt amb presentacions de llibres o altres conferències d'interès per als estudiants. En estos moments, però, ens trobem davant una situació difícil, en què diversos membres del nostre col·lectiu han finalitzat els seus estudis o es troben a l'estranger, el que ens impossibilita en bona mesura continuar duent a