Passa al contingut principal

Presentació-debat: Quina televisió pública?

L'Associació d'Estudiants de Comunicació i l'Editorial Bromera tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre Quina televisió pública? Amenaces i oportunitats de l'era digital, del periodista i professor Toni Mollà. Amb aquesta nova publicació, l'autor ha volgut fer una reflexió crítica sobre el sector públic comunicatiu actual. A més de Mollà, hi intervindran en un debat posterior altres periodistes com Emili Piera i Manuel S. Jardí i el sociòleg Rafa Xambó, que faran una anàlisi sobre l'estat de la qüestió.

L'acte tindrà lloc el dimarts 1 de desembre a les 17 hores, a la Sala César Simón de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València (Avinguda Blasco Ibáñez, 32, 1a planta). Si necessiteu més informació, podeu consultar l'agenda d'activitats de Bromera. Les eleccions ja han passat i cal tornar a la feina. Us hi esperem!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Inaugurem el curs!

Recomencem! Coneixedors dels problemes que any rere any trobem els estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, i que es mantenen als nous títols de Grau, l'AEC vol convidar tots els estudiants de les nostres carreres a col·laborar amb nosaltres per fer pressió davant els horaris ofegadors, la impossibilitat de triar la llengua de la nostra docència o l'obligatorietat d'assistència a les classes. Com? L'AEC porta en actiu tres anys, durant els quals hem aconseguit certs avanços, com ara el lloguer de les càmeres o la sala d'estudiants al TAU. A banda de la tasca reivindicativa, hem organitzat dos seminaris de formació per a comunicadors, junt amb presentacions de llibres o altres conferències d'interès per als estudiants. En estos moments, però, ens trobem davant una situació difícil, en què diversos membres del nostre col·lectiu han finalitzat els seus estudis o es troben a l'estranger, el que ens impossibilita en bona mesura continuar duent a