Passa al contingut principal

Hem guanyat!

Hola!

Per tercer any consecutiu, l'Associació d'Estudiants de Comunicació ha guanyat les eleccions tant a junta de facultat com a Claustre de la UV. Moltes gràcies a tots els nostres votants, sabeu que estem a la vostra disposició tot l'any, ja siga per correu, o en persona, en el quartet que tenim a l'Adr.

Al llarg de les pròximes hores i dies començarem a informar dels pròxims projectes que tenim en ment... l'AEC no s'atura després de les eleccions! Ens esperen conferències, jornades, concursos i, sobre tot, molt de treball!

Tot i haver obtingut un ample recolzament popular, des de l'AEC volem assenyalar dos punts agres de la jornada electoral d'ahir. D'una banda, la manca de participació en les eleccions, en particular a la nostra facultat, on s'ha reduït el nombre de votants en gairebé la mitat d'electors. Prenem nota d'esta data, i tractarem de fer enfàsi el proper any en la importància d'aquestes eleccions. D'altra banda, lamentem la pujada de vots de diversos sindicats que només apareixen i organitzen activitats durant el mes de les eleccions, mentre que altres grups amb una lluita contínua i compromesa al llarg del curs han perdut bona part dels seus representants.

Resultats provisionals obtinguts al recompte de vots a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació:

CLAUSTRE
- AEC: 93 vots / 2 claustrals
- SEPC: 75 / 1 claustral
- BEA: 59 / 1 claustral
- Campus jove: 31 / 1 claustral
- aveu: 26 / 1 claustral
- A cotracorrent: 18 / 0 claustrals

JUNTA
- AEC: 101 / 4 juntals
- SEPC: 75 / 3
- BEA: 59 / 2
- Campus jove: 54 / 2

Comentaris

  1. Enhorabona, companyes i companys!
    Esperem poder donar un poquet de guerra a les Juntes i als Claustres! Ho haveu vist?!

    ;)

    ResponElimina
  2. Fins ara els hem vist... a partir d'ara ja no ho sé... ;)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació