Passa al contingut principal

La plataforma multimèdia de la Universitat

Fa unes setmanes, diversos membres de l'AEC ens reunirem amb el Vicerrector de Comunicació de la Universitat, Enrique Bigné, i amb el director del Taller d'Audiovisuals, Miquel Francès, per a tractar el tema de la plataforma multimèdia de la Universitat de València.



Segons ens contaren, una idea que tenen en ment es reflectir la senyal d'una sèrie d'emissores d'interès per a l'alumne (bàsicament, televisions internacionals) a través de la plataforma.

Tanmateix, l'assumpte que des de l'AEC considerem de més interès per als alumnes de Comunicació és la participació de l'alumnat a la ràdio i a la tv integrades dins d'aquest projecte. Al llarg dels pròxims mesos, els responsables voldrien començar a emetre una programació estable, de poques hores diàries que anirien augmentant segons passaren les setmanes.

La via de participació directa de l'alumnat tant a la televisió com a la ràdio d la universitat es farà principalment mitjançant les pràctiques, és a dir, en lloc de fer les pràctiques de la carrera a un mitjà convencional, l'alumne podria fer-les al TAU. Més tard, Francès i Bigné voldrien contractar becaris (alumnes experimentats que treballarien al llarg d'un temps més ample en un mateix projecte per a la plataforma multimèdia), encara que aquesta opció encara la veuen un poc llunyana.

En un futur no tan llunyà, ambdós responsables volen comptar amb la participació dels alumnes mitjançant altres vies. En aquest apartat entrarien les associacions o col·lectius d'estudiants, així com alguns programes o "píldoras" realitzades per alumnes fora d'horari lectiu. En qualsevol cas, qualsevol proposta en aquest sentit hauria d'anar adreçada a un Consell de futur creació, que serà qui decidirà la programació i la línia editorial de la televisió i de la ràdio.

Esperem que la informació vos siga d'interés i no dubteu que des de l'AEC ens reunirem en següents ocasions amb el Vicerrector i amb el Director del TAU per a fer el seguiment d'aquests projectes, que, en bona mida, marcaran el futur dels estudiants de Comunicació a la UV.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació