Passa al contingut principal

I Jornades de Contrainformació a la UV

Ha costat, però a aquestes altures ja estem mínimament preparats per a contar-vos el que venim preparant des de fa uns mesos. Es tracta de les I Jornades de Contrainformació a la Universitat de València, que tindran lloc a la facultat de Filologia, Traducció i Comunicació entre el 27 i el 3o d'abril de 2009.

El nom indica clarament el contingut d'aquesta activitat, però en farem una breu exposició. Creiem que a la nostra universitat hi ha una manca de continguts relacionats amb mitjans alternatius i amb visions del món fora de les que la premsa convencional "normalitza". Sabem que molts estudiants, especialment a partir de segon de carrera, se senten especialment interessats per aquest tema, per tant, l'AEC ha volgut satisfer aquesta inquietud amb la preparació d'aquestes Jornades.

De moment, comptem amb la participació d'un bon nombre de ponents confirmats. Entre ells, Mariola Cubells (ADN, Cadena Ser), Ferran Montesa (Le Monde Diplomatique), Juli Esteve (InfoTV) o Alberto Di Lolli (El Mundo). També intervindran a aquestes sessions els ja coneguts per bona part de nosaltres (per allò de donar-nos classe...) Antonio Méndez i Guillermo López, així com el divulgador científic Manuel Toharia. Trobareu tota la informació que vulgueu a http://jornadescontrainfo.blogspot.com/.

A més de les xerrades, les Jornades de Contrainformació es completaran amb projeccions i taules redones. Considerem que la vostra participació és indispensable com a futurs comunicadors, pel que vos convidem a consultar amb nosaltres qualsevol dubte que tingueu en relació amb les Jornades de Contrainformació. També podeu proposar-nos temes que vos agrade que es tracten o possibles ponents. Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: aec.uv@hotmail.com.

Esperem que aquesta activitat vos il·lusione tant com a nosaltres. Ens veiem el dia 27!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ [15/1/08]

Demà l'AEC organitza la Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ, una assemblea oberta a la participació de cada un dels estudiants de l'àrea, i resolta a, mitjançant el debat, decidir quins son els punts de treball més urgents i necessaris per la millora de les nostres condicions d'estudi. Ací teniu el cartell i la quartilla que repartirem, vos ho podeu descarregar. ACUDIU!