Passa al contingut principal

Condemna de les agressions policials a Barcelona


L'Associació d'Estudiants de Comunicació vol sumar-se a les nombroses veus que condemnen els fets ocorreguts ahir a la ciutat de Barcelona. No és tolerable que en un Estat que es fa dir"democràtic" s'utilitze la violència com a eina per a frenar unes protestes pacífiques i totalment legítimes. Si, segons les declaracions del rector de la UB, els estudiants van ser desallotjats de la universitat per la seua violència, creiem que deuria condemnar també l' actitud mostrada pels mossos d'esquadra, que van atacar indiscriminadament als estudiants, però també a un ancià i un xiquet, i fins i tot a fotògrafs de diversos mitjans de comunicació.

Expressem, per tant, la nostra absoluta solidaritat amb tots els afectats i la repulsa i indignació davant la brutalitat policial mostrada dels Mossos d'Esquadra, així com per la manipulació de diversos mitjans de comunicació en el tractament d'aquests aconteixements.

DIMISSIÓ DEL RECTOR DE LA UB, JA!


Associació d'Estudiants de Comunicació
València, a 19 de març de 2009

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ [15/1/08]

Demà l'AEC organitza la Iª ASSEMBLEA GENERAL D'ESTUDIANTS DE COMUNICACIÓ, una assemblea oberta a la participació de cada un dels estudiants de l'àrea, i resolta a, mitjançant el debat, decidir quins son els punts de treball més urgents i necessaris per la millora de les nostres condicions d'estudi. Ací teniu el cartell i la quartilla que repartirem, vos ho podeu descarregar. ACUDIU!