Passa al contingut principal

L'AEC rebutja l'aprovació dels NPE

Mitjançant la present declaració, l'Associació d'Estudiants de Comunicació vol expressar el seu enèrgic rebuig a l'actitud antidemocràtica de l'equip rectoral de la Universitat de València mostrat aquest matí al Consell de Govern.

Un grup d'estudiants que criticava la manca de participació dels estudiants en el Procés de Bolonya ha impedit, amb la seua presència, la celebració del Consell de Govern a l'edifici rectoral. Davant d'aquesta situació, el Consell de Govern ha traslladat la seua reunió a l'edifici històric de La Nau SENSE AVISAR ELS REPRESENTANTS D'ESTUDIANTS i HA APROVAT ELS NOUS PLANS D'ESTUDI, els graus de Periodisme i Comunicació Audiovisual inclosos.

Segons ha pogut saber l'AEC, la implantació dels nous graus de Comunicació Audiovisual i Periodisme començarà el proper curs i OBLIGARÀ ELS ESTUDIANTS QUE ENGUANY CURSEN PRIMER DE PERIODISME I DE COMUNICACIÓ A ADAPTAR-SE ALS NOUS TÍTOLS, tot violant el seu dret a acabar la seua llicenciatura dintre del mateix pla d'estudis que han començat - dret que d'altra banda, havia sigut garantit pel mateix rector de la UV durant el debat celebrat a novembre. El període d'implantació, els curs osafectats, així com qualsevol esmena definitiva dels plans d'estudi queden ara en mans de l'ANECA, amb seu a Madrid.


Davant aquesta situació, l'AEC vol fer una crida a tota la comunitat universitària, especialment als estudiants de Periodisme i Comunicació, per mobilitzar-se en contra d'aquesta situació profundament antidemocràtica, a més d'il·legal en el cas dels estudiants de Periodisme i de Comunicació. L'AEC vol comprometre's a més, a demanar explicacions i a realitzar totes les accions que siguen necessàries perquè aquest esdeveniment antidemocràtic quede invalidat i no es torne a repetir.


València, a 29 de gener de 2009

Associació d'Estudiants de Comunicació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació