Passa al contingut principal

Resposta al comunicat de Deganat

En resposta al correu que va enviar ahir el Deganat a la llista zero de la Facultat de Fil., Trad. i Comunicació, l'AEC vol expressar el següent:

1. A l'hora de redactar els nous Plans d'Estudi, el Deganat de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació no ha comptat amb els estudiants. Considerem que els estudiants no han sigut escoltats com s'hauria d'haver fet.

1.1. Les enquestes als estudiants que apareixen al Pla d'Estudis no s'han utilitzat per a elaborar aquests documents, ja que encara no es tenen els resultats després d'haver publicat els plans.

1.2. Els estudiants presents a les CEPE (Comissions Elaboradores de Plans d'Estudi) no han sigut triats pels estudiants. És més, alguns ni tan sols són estudiants de llicenciatura, com és el cas de la representant d'estudiants a la CEPE de Periodisme, que no s'ha mostrat, en cap moment, disposada a dialogar amb nosaltres com a associació representativa dels estudiants de Comunicació.

1.3. L'informe de l'AEC esmentat als nous Plans d'Estudi se'ns va demanar en molt poc de temps d'antelació, per tant, no és suficientment representatiu de l'opinió de l'AEC, ja que es va haver d'elaborar en un espai reduït de temps.


2. L'AEC es mostra absolutament contrària a la implantació del Procés de Bolonya. Malgrat això, hem pressentat dos informes amb la intenció de fer presentables els nous títols de Grau.

2.1. Considerem necessària una reforma universitària sense imposicions i amb diàleg entre tota la comunitat universitària.

2.2. Aquest document no suposa una aceptació implícita dels nous títols de grau.

3. Per tant, l'AEC desautoritza completament la utilització del nom d'aquesta associació com a col·laborador, participant o implicat en els nous Plans d'estudi per part del Deganat o de qualsevol altra institució de la UV.

València, a 11 de desembre de 2008

Associació d'Estudiants de Comunicació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Inaugurem el curs!

Recomencem! Coneixedors dels problemes que any rere any trobem els estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, i que es mantenen als nous títols de Grau, l'AEC vol convidar tots els estudiants de les nostres carreres a col·laborar amb nosaltres per fer pressió davant els horaris ofegadors, la impossibilitat de triar la llengua de la nostra docència o l'obligatorietat d'assistència a les classes. Com? L'AEC porta en actiu tres anys, durant els quals hem aconseguit certs avanços, com ara el lloguer de les càmeres o la sala d'estudiants al TAU. A banda de la tasca reivindicativa, hem organitzat dos seminaris de formació per a comunicadors, junt amb presentacions de llibres o altres conferències d'interès per als estudiants. En estos moments, però, ens trobem davant una situació difícil, en què diversos membres del nostre col·lectiu han finalitzat els seus estudis o es troben a l'estranger, el que ens impossibilita en bona mesura continuar duent a