Passa al contingut principal

Tornem a guanyar!!!

Després del recompte de vots, les eleccions han quedat de la següent manera (a falta de comunicació oficial).


JUNTA

Assemblea de FTiC: 389 vots / 10 juntals

Campus Jove: 46 vots / 1 juntal


CLAUSTRE


160 vots / 2 claustrals



146 vots / 2 claustrals


BEA 76 vots / 1 claustral



34 vots / 1 claustral


A CONTRACORRENT 14 vots / 0 claustrals


Des de l'AEC volem felicitar a tots els votants que han exercit el seu dret al vot, especialment, a aquells que han triat la nostra papereta. Vos podem assegurar que no vos defraudarem!

Aquestes eleccions demostren que la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació rebutja clarament el Procés de Bolonya: l'Assemblea ha arrassat a Junta (10 de 11) i els sindicats que rebutgem Bolonya també hem guanyat a Claustre (5 a 1).

També queda clar que l'AEC no és un fenomen temporal: La nostra creació l'any passat va sorgir de la desesperació d'els estudiants d'unes carreres que veien que no tenien ni una hora per a menjar, que no tenien un taller d'Audiovisuals decent on fer les pràctiques i que els programes d'intercanvi estaven abandonats. Després d'un any de moltíssim de treball, de molts èxits (millors horaris, redacció a la facultat) i algun error, el futur més immediat consisteix a esmenar els nous Plans d'Estudi, que considerem prou millorables i a assegurar-nos el lloguer gratuït de càmeres i de material audiovisual del TAU (molt prompte!!). Tampoc oblidem que hem de continuar fent força per aconseguir la creació d'una televisió pública de la UV (esperem tindre notícies també molt prompte) i de l'hemeroteca pública multimèdia, un objectiu que compartim amb el personal de l'UV.

Tanmateix, des de l'AEC, volem insistir en la manca de democràcia del sistema electoral de la UV:
1. Perquè els estudiants som la majoria de la comunitat universitària i no tenim una representació proporcional ni a les juntes de centre ni al Claustre.
2. Perquè el sistema d'assignació d'escons és de tot menys proporcional. Amb la Llei de D'Hondt (la que s'utilitza en la majoria de països europeus), els resultats hagueren sigut els següents... AEC 3, SEPC 2 i BEA 1.

Una vegada més: moltes gràcies a tots!!!


Més informació...
Quadre de resultats en tota la UV
Participació electoral
Eleccions a Junta de la Facultat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació