Passa al contingut principal

Comença la campanya

Avui, dilluns 24 de novembre, comença la campanya electoral. Enguany l'AEC es presentarà només a Claustre, ja que l'Assemblea d'Estudiants de Filologia, Traducció i Comunicació va decidir, en la sessió de dimecres dia 12 de novembre, de presentar llista a Junta de Centre. L'AEC vol demostrar la seua col·laboració i recolzament a la causa de l'Assemblea, de la qual formen part la totalitat dels seus membres, no presentant llista en favor d'aquesta.

Aprofitem aquesta entrada per fer públics els cartells electorals d'aquest any, que resumeixen, més o menys, el que seran els dos pilars de la nostra campanya: l'aposta per l'amillorament de les condicions dels estudiants de comunicació i periodisme, que és la nostra tasca per definició i la reivindicació d'una universitat més participativa i democràtica, que aposte per la no imposició dels nous plans d'estudi, l'autonomia davant les empreses i el debat obert i públic quant a la construcció d'un nou model d'Ensenyament Superior.

I ací van els cartells!




Animem tots els estudiants perquè vinguen a votar el proper dijous 27 de novembre. Encara ens queden moltes coses a fer!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació