Passa al contingut principal

Segon dia de campanya

El dimarts ha sigut un dia ben llarg. El més destacat ha sigut el gran compromís que estan tenint tots els companys del col·lectiu. Quan a la taula hi hauria d'haver dos persones, sempre hi ha 4 o 5! La gent està volcant-se.

El dimarts instal·larem un projector per reproduir un curt video que resumeix les nostres reivindicacions. Després de conseguir que funcionara el video es va poder vore, durant unes quantes hores, al sostre del corredor. El video és el que tenim penjat ací al bloc.

Volem remarcar una cosa. Ahir, un conserje anava llevant per la facultat els cartells que no estaven a un suro. Al veure perplexos com esgarrava cartells que tants diners ens havien costat ens dirigirem a ell perque ens donara explicacions. Va dir que no es podia penjar res fora dels suros. Així, nosaltres l'animarem a netejar la paret del hall de la facultat que Campus Jove (sindicat del PSOE) havia plenat de grans cartells i propaganda. Doncs ara és dimecres i aquesta persona segueix rebuscant entre les escales, quan davant de consergeria hi ha una paret plena de cartells de Campus Jove. No hi ha dret a eixa impunitat. (Penjarema alguna foto).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació