Passa al contingut principal

Hem arrassat! Moltes gràcies!

L'Associació d'Estudiants de Comunicació ha arrassat a les eleccions a Junta i Claustre de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. L'AEC ha batut tots els pronòstics i ha aconseguit 4 representants (d'11) a la Junta, i 2 (de 6) per al Claustre. Els resultats provisionals son:

AEC: JUNTA 191 vots / 4 representants ; CLAUSTRE 192 vots / 2 representants

Campus Jove: JUNTA 117 vots / 3 representants ; CLAUSTRE 117 / 1 representant

SEPC: JUNTA 112 vots / 2 representats ; CLAUSTRE 112 vots / 1 representant

BEA: JUNTA 44 vots / 1 representant ; CLAUSTRE 45 vots / 1 representant

AContracorrent: JUNTA 41 vots / 1 representant ; CLAUSTRE 38 vots / 1 representant

La participació ha sigut gran (respecte a altres anys) d'un 10% s'ha passat a un 13%, havent votat més de 500 alumnes. No es poden fer comparacions encara amb altres facultats perque la UV no ha publicat els resultats provisionals encara.

Els percentatges queden més o menys així:



MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Atenció!

A les 12.30h, un membre de l'AEC ha passat per la tauleta electoral i ha descobert que totes les paperetes de l'AEC per a les eleccions a Claustre havien desaparegut. Deganat ha dit que a primera hora del matí s'hi havien posat totes. Així doncs, algú les ha fet desaparèixer fins que s'han tret noves davant la nostra denúncia. Prendre'm les medures que calga i esperem que este joc brut no es repetisca mai més. Associació d'Estudiants de Comunicació