Passa al contingut principal

ELS NOU PUNTS DE L'AEC

A tot estudiant de Periodisme i Comunicació Audiovisual:


Som un col·lectiu d’estudiants de l’àrea de comunicació de la Universitat de València nascut amb el propòsit de MILLORAR LA SITUACIÓ ACTUAL DELS ESTUDIANTS DE PERIODISME I COMUNICACIÓ. Aquesta és una associació independent, pensada pels i per als estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual, amb cap tipus d'estaments. L'AEC treballa com una assemblea.

Tots sabem quina és la realitat de les nostres carreres: horaris impossibles, falta d’hores de pràctiques, aules en soterranis, material inaccessible a l’alumnat, manca de projectes internacionals d’intercanvi i/o cooperació...

Per aquest motiu, hem decidit organitzar-nos per treballar en un horitzó comú: OBTENIR UNA VEU EN ELS PRINCIPALS ÒRGANS UNIVERSITARIS ON ES DECIDEIXEN TOTS AQUELLS TEMES QUE ENS AFECTEN DIRECTAMENT per que SE SOLUCIONE D’UNA VOLTA PER TOTES!

El col·lectiu demana la veu de tots els estudiants de comunicació i periodisme que tinguen alguna cosa que dir, per tant l’organització es troba oberta a qualsevol persona disposada a lluitar per una carrera i un futur més dignes. Així exposem ara les nostres reivindicacions:

1. Millorar l’estructura de les classes i centralitzar la docència en un edifici.

2. Obtenir més material a banda del que utilitza la productora i tindre accés sempre que es necessite.

3. Intentar respectar les hores de descans i de menjades als horaris acadèmics.

4. Millorar i ampliar la formació extra acadèmica per part del Departament de Teoria dels Llenguatges realitzant: Intercanvis, Congressos gratuïts, projectes d’investigació amb universitats i mitjans de comunicació internacionals, etc.

5. Potenciar la projecció de la imatge de les carreres de comunicació de la Universitat de València donant-li la qualitat que es mereixen.

6. La creació d’una sala-hemeroteca multimèdia pública i d’accés als estudiants a qualsevol hora, on es puguen consultar els arxius de tots els mitjans de comunicació.

7. Ampliar les hores, els tècnics i els materials a les hores de pràctiques.

8. Respectar la llibertat d’elecció de llengua per a la docència de les classes.

9. La creació de mitjans de comunicació propis a la Universitat per a realitzar pràctiques reals com: una ràdio, un periòdic i una televisió.

ALÇA LA VEU A LES ELECCIONS DEL DIJOUS 27 DE NOVEMBRE!!!!!

Comentaris

  1. paseuse tots a gandia que alli la carrera si que val la pena!!!els horaris estan ben fets i tenim prou hores de pràctiques totes les setmanes. A més es fan programes en els que pots participar a canvi de lliure opció i fas projectes cada quadrimestre fins tercer, de temes com fer un curt, fer la preproducció de un curt, realitzar un spot...exigiu a la UV que facin el mateix pla d´estudis que a la UPV!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El futur del Sàhara, a debat

Vos esperem a tots el proper dimarts 14 al primer pis de la facultat, a la Sala Cèsar Simón, per debatre sobre l'estat actual i el futur del conflicte saharaui. Comptarem amb la presència del delegat saharaui al País Valencià, Mohamed El Mamun. Recordeu, dimarts que ve, a les 17h!

Inaugurem el curs!

Recomencem! Coneixedors dels problemes que any rere any trobem els estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, i que es mantenen als nous títols de Grau, l'AEC vol convidar tots els estudiants de les nostres carreres a col·laborar amb nosaltres per fer pressió davant els horaris ofegadors, la impossibilitat de triar la llengua de la nostra docència o l'obligatorietat d'assistència a les classes. Com? L'AEC porta en actiu tres anys, durant els quals hem aconseguit certs avanços, com ara el lloguer de les càmeres o la sala d'estudiants al TAU. A banda de la tasca reivindicativa, hem organitzat dos seminaris de formació per a comunicadors, junt amb presentacions de llibres o altres conferències d'interès per als estudiants. En estos moments, però, ens trobem davant una situació difícil, en què diversos membres del nostre col·lectiu han finalitzat els seus estudis o es troben a l'estranger, el que ens impossibilita en bona mesura continuar duent a